DESPRE NOI

STOP SRL a adus turismul de clasă mondială și evoluțiile rezidențiale la Constanța – Mamaia, locație a României, la modă cu viața de noapte la Marea Neagră.
Dezvoltatorul, Costel Zelca, cel care a fondat STOP SRL în 1993 nu s-a oprit la a fi “un simplu dezvoltator” al orașelor Mării Negre, el și-a propus să dezvolte Constanța și stațiunea Mamaia. Putem spune cu mândrie că el este cel care a pornit trend-ul Mamaia Nord.
Costel Zelca spune: “Proiectele mele sunt Hotelul Oxford, deschis în 2004; Hotelul Malibu în Mamaia, deschis în 2006 cu 160 camere și 28 apartamente și apartamentele Summerlands din Mamaia Nord care cuprind 1000 apartamente.
Următorul proiect STOP SRL va consta într-un complex hotelier de 800 camere all-inclusive situat pe coasta dintre Mamaia și Năvodari.GET IN TOUCH
Mamaia devine cunoscută internațional ca și o stațiune frumoasă și cu o plajă plină de viața, iar dezvoltările aduse de STOP SRL oferă o mai ușoară acomodare pentru călători sau pentru oricine dorește un apartament lângă plajă.
Costel zelca susține contactele cu potențialii clienți.
“Mulțumită STOP SRL și-a experienței dobândite atât ca și dezvoltator cât și ca operator hotelier din Mamaia, pot oferi avantaje semnificative pentru partenerii noștri. STOP SRL are infrastructura bine dezvoltată în zonă, împreună cu lucrători calificați cât și cunoștințe locale. Vino la Mamaia și bucură-te de ospitalitatea noastră și de a lucra alături de noi.
STOP SRL este una dintre primele firme privatizate de dezvoltare imobiliară din Constanța.

ISTORIA NOASTRĂ